Hjertelig velkommen til Klassisk Design

I Klassisk Design finder du en del snedkermestermøbler i eks. Teak og Eg, samt møbler fra Danske arkitektklassikere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Kjærholm, Børge Mogensen Poul A. Volther, Verner Panton Mogens Koch, Nanna Ditzel og Kai Kristiansen m.fl.
Møbler lavet med passion og kvalitet – et stykke skulptur du får hjem og stå – et stykke af den Danske Kulturarv.

Møblerne er alle tidsløse klassikere, der nænsomt er istandsat så du og jeg på den måde bidrager til den cirkulære tankegang, om at bruge ting om, og om igen, så der gøres op med brug-og-smid-væk-kulturen.
Når produkterne repareres og genbruges, fortrænges jomfruelige materialer til nyproduktion, som er dyrere i klimaregnskabet.
Jo mere vi genbruger og reparerer vore møbler, jo mindre CO2 udleder vi. En stor kilde til udledning af CO2, er nemlig produktionen af vores dagligdags brugsting.
Hos Klassisk Design følges Design, Miljø og bæredygdighed ad hånd i hånd.
I og med det er en del af Klassisk Design Brand, da Klassisk Design handler med Danske Klassiske bevaringsværdige Designer Møbler.

I Klassisk Design finder du udover Klassiske Møbler, Klassiske Pyntegenstande, som er blevet brugt og stadig bruges i tidsrummet fra 1950′ frem til i dag.

Stilrene istandsatte Klassiske Møbler –  professionelt renoveret med respekt for Arkitekten, samt møblets Historie.
Smukke, Klassiske Design og attraktive møbler, der forskønner dit hjem med varme og sjæl.
Klassisk Design byder dig velkommen på Skibhusvej 97, 5000 Odense C.

Jeg håber du lægger din vej forbi og glæder mig til at hilse på dig indenfor.

Kontaktes på Telefon +45 2819 9050